WANNEER BEN IK VERSLAAFD?

Wanneer is iemand verslaafd? Waar ligt de grens voor een verslaving? Je bent verslaafd wanneer je de controle verliest over je gedrag op het moment dat je begint met het middel.

Je dagen worden in beslag genomen door de gedachte waar en wanneer je weer kunt gebruiken. De frequentie van je gebruik neemt toe en je neemt vaak grotere hoeveelheden dan gepland. De drang naar het middel is te sterk en de verleiding te groot om te weerstaan. Je houdt je niet aan afspraken met betrekking tot je verslaving en gaat steeds meer liegen om je verslaving in stand te kunnen houden. De problemen stapelen zich op en ook al zijn de nadelen van de verslaving groter dan de voordelen, het lukt je niet om zelfstandig te stoppen.

Wanneer je probeert te stoppen met gebruiken krijg je last van ontwenningsverschijnselen, waardoor je weer toegeeft aan je verslaving om je beter te voelen. Professionele hulp inschakelen is noodzakelijk.

Toegeven dat je verslaafd bent is een grote stap. Het is belangrijk dat je de juiste keuze maakt en hulp zoekt die past bij jou. Via Changes GGZ ga je naar duurzaam herstel van je verslaving.

Start vandaag nog met het varen van een nieuwe koers.

WIL JIJ JOUW VERSLAVING OVERWINNEN?

Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar. Maak een afspraak voor intake, vrijblijvend kennismakingsgesprek of stel je vraag via ons contactformulier.

AFSPRAAK MAKEN
0%

TEVREDENHEID

91% van de cliënten is tevreden over de aanpak van Changes GGZ

0

HULP

jaarlijks biedt Changes GGZ 500 mensen hulp voor verslaving en eetstoornissen

KWALITEIT

Changes GGZ is in het bezit van het prestigieuze ISO9001:2015 kwaliteitscertificaat

0%

VERGOEDING

De zorg van Changes GGZ wordt vergoed vanuit je basisverzekering

VERSLAVINGSZORG

Ieder persoon heeft een eigen pad dat heeft geleid tot verslaving. Daarom bieden wij individueel toegespitste behandeling en verschillende vormen van verslavingszorg. Changes GGZ biedt duurzaam herstel van je verslaving. Want duurzaam herstel is écht mogelijk.

Bij het intakegesprek wordt in overleg met jou bepaald welke verslavingszorg het beste bij jou past. Via Changes GGZ is er mogelijkheid voor ambulante dagbehandeling of kliniekopname in Zuid Afrika.

De behandeling is gericht op meer dan clean worden en de controle krijgen over je verslaving.Er wordt verder gekeken dan alleen naar de symptomen van je verslaving.

De aandacht gaat uit naar de functie van je verslaving. Inzicht krijgen in het hoe en waarom is essentieel. Tijdens deze behandeling worden je talenten en positieve eigenschappen gestimuleerd. Je wordt gemotiveerd tot het varen van een nieuwe koers.

MEER WETEN OF AFSPRAAK MAKEN?

Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar. Maak een afspraak voor intake, vrijblijvend kennismakingsgesprek of stel je vraag via ons contactformulier.

AFSPRAAK MAKEN