OVER ONS

Verslaafd.nl is een initiatief van zorginstelling Changes GGZ. Changes GGZ is een erkende instelling welke gespecialiseerd is in het behandelen van verslavingen en eetstoornissen. Bij Changes GGZ ben je in goede handen.

Tijdens de behandelingen staat het behandelen in de kern en de onderliggende problematiek centraal. Changes GGZ gelooft namelijk dat duurzaam herstel echt mogelijk is.

Changes GGZ biedt hoogwaardige en kwalitatieve zorg vanuit hun locatie in Breda. Mocht tijdens de intakeprocedure blijken dat kliniekopname noodzakelijk is, dan bestaat de mogelijkheid tot opname in de kliniek in Zuid- Afrika.

Overweeg je hulp?

Of twijfel je nog? Neem vrijblijvend contact met op. We bespreken samen de mogelijkheden en bepalen ook samen welke behandeling het beste bij jou past.

MEER WETEN OF AFSPRAAK MAKEN?

Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar. Maak een afspraak voor intake, vrijblijvend kennismakingsgesprek of stel je vraag via ons contactformulier.

AFSPRAAK MAKEN

DIRECT CONTACT

24/7 TELEFONISCH BEREIKBAAR

  Ulvenhoutselaan 79
    4834 MD Breda
  +31(0)88 242 64 37
  +31(0)76 532 83 85
  info@changesggz.nl
CONTACT

HUIDIGE WACHTTIJDEN

VERSLAVING

Intake binnen 1 week

Ambulante behandeling 6 weken wachttijd

Klinische opname 0 weken wachttijd

Laatste update: 19-06-'19

BEHANDELINGEN

DUURZAAM HERSTEL

Niet alleen het clean worden van je verslaving of het op gewicht komen bij een eetstoornis zijn nodig voor duurzaam herstel. Juist onze doeltreffende behandeling gericht op de oorzaak van de verslaving of eetstoornis vergroten de kans op duurzaam herstel.

MEER INFO